Välj en sida

Våra lokaler

Swensbylijda kan erbjuda flera olika lokaler till uthyrning om du vill anordna ett möte, en fest, ett arrangemang i vår fina miljö. Tag kontakt med oss för att diskutera fram en bra lösning.

Logen
En traditionell åttakantig tröskloge som är perfekt till sommarfester av olika slag. Rustik möblering med långbord och bänkar, ingen uppvärmning. Det går också att hyra Logen tillsammans med köket. Då får man tillgång till diskmaskin, porslin och glas. Kontakta oss för att hitta lösningar.

Qwarnbönninga
Cafélokal med plats för upp till 50 personer. Lämplig för möten, dop, minnesstunder och mindre fester. Vi hyr inte ut lokalen på cafédelen under perioden 1 juni – 31 augusti  eftersom den då används som café.
En trappa upp har vi inrett ”Kallvinden”. Den passar för möten och mindre konferenser, sommartid. Lokalen är anpassad för upp till 25 personer, saknar uppvärmning.

Bagarstugan
I samband med att vi bakar på Pehrsgårdens bagarstuga så kan vi också hyra ut den till den som vill baka tunnbröd. Ni kan också hyra den med en instruktör och göra ett event av bakningen. Det gäller bara sommartid.
Hör av er till oss på 070-2323107 så kommer vi överens om tid och pris.

 

Priser 2016:

  • Logen – 1500: -/dygn eller 800:-/dag
  • Loge + kök i Qvarnbönninga 5.000: -/helg
  • Qwarnbönninga   800: -/dygn eller 500:-/dag
    Kontakta Britta: 070-2323107

Bokning & information

Telefon: 070-23 23 107
E-post: styrelsen@swensbylijda.se